Dzięki za podpowiedzi. Fajnie by było jak by ktoś z Warszawy miał Skodzie z takim samym silnikiem i można było by się spotkać w celu chwilowej zamiany przepływki i sprawdzenia. Jeżeli ktoś bedzie tak dobry to proszę pisać. Za zaineresowanie z góry dzięx!!!!!!!! 8)
Elektryczne lusterko nie do końca działa
Zwiń
X
-
Elektryczne lusterko nie do końca działa
Witam
Mam problem z lewym lusterkiem elektrycznym. Ogólnie to działa ale nie do końca, grzeje, działa góra dół, ale nie działa na prawo i na lewo. Wyjąłem całe lustereczko i się okazało, że jeden z silniczków nie może przesunąć tego " sterownia" ( tej białe zębatki na zdjęciu )
Silnik brzęczy - czyli działa ale nie może przesuwać tej białej zębatki- prawdopodobnie dostały się tam jakieś zanieczyszczenia. Próbowałem to rozruszać ręcznie- brak efektu, nasmarowałem WD 40 - nic nie dało.
Może jakieś sugetię jak to rozruszać bo nie uśmiecha mi się kupować sprawnego lusterka. Chyba, że ktoś ma to na zbyciu i za piwko odsprzeda.
PozdrawiamZałączone pliki
-
-
Zamieszczone przez pawalooczyli mam rozumieć, że obojętnie od jakiego samochodu dostanę lusterko elektryczne to mechanizm będzie pasował do skodzinki
Przekładnia również.
Komentarz
-
Komentarz